Tevékenységek – Wellness

Srdiečko Szálloda

Pihenjen a Srdiečko szálloda wellness világában, ahol elvarázsolja Önt a természetes beltér szépsége és a nyugodt, szívélyes légkör. Pihenje ki magát egy síeléssel, illetve természetjárással töltött nap után egy harmonikus helyen.

A Srdiečko wellness szállodában szabadtéri jacuzzi, gőzfürdő, infraszauna, finn szauna, pihenőhely és hűtő zuhanyzók találhatók. Továbbá masszázsok gazdag kínálata és innovatív Tátra wellness elixír technológia várja a vendégeket.

Wellness – Partizán Szálloda

1650 m2 területtel rendelkező relaxációs létesítmény, gyermek medencével, szaunákkal és pihenőhelyekkel, gyönyörű, aromaterápiával átitatott helyiségekkel felszerelt.

A szemet gyönyörködtető panoráma, a testet és lelket simogató wellness és SPA, a fa illata és a wellness központ legjobb minőségű kellékei tökéletes élményt biztosítanak.

Wellness Szálloda Bystrá (10km)

Ez a vonzó turisztikai központ az Alacsony-Tátrai Nemzeti Park elején található, a Bystrá-völgy – Tále csendes, nyugodt környezetében.

Wellness ajánlatok, relaxációs szolgáltatások és gyógyászati kezelések, medence, gyermekmedence, fitnesz.

Stupka Szálloda 6 km)

Tökéletes kikapcsolódást nyújt, gyönyörű hegyi környezetben. Felszereltség: ellenáramoltatóval felszerelt tengervizű medence, szauna és cardio fitnesz központ.

Booking ocenenie