Tevékenységek - Wellness

Wellness – Partizán Szálloda

1650 m2 területtel rendelkező relaxációs létesítmény, gyermek medencével, szaunákkal és pihenőhelyekkel, gyönyörű, aromaterápiával átitatott helyiségekkel felszerelt.

A szemet gyönyörködtető panoráma, a testet és lelket simogató wellness és SPA, a fa illata és a wellness központ legjobb minőségű kellékei tökéletes élményt biztosítanak.

Srdiečko Szálloda

Pihenjen a Srdiečko szálloda wellness világában, ahol elvarázsolja Önt a természetes beltér szépsége és a nyugodt, szívélyes légkör. Pihenje ki magát egy síeléssel, illetve természetjárással töltött nap után egy harmonikus helyen.

A Srdiečko wellness szállodában szabadtéri jacuzzi, gőzfürdő, infraszauna, finn szauna, pihenőhely és hűtő zuhanyzók találhatók. Továbbá masszázsok gazdag kínálata és innovatív Tátra wellness elixír technológia várja a vendégeket.

Wellness Szálloda Bystrá (10 km)

Ez a vonzó turisztikai központ az Alacsony-Tátrai Nemzeti Park elején található, a Bystrá-völgy – Tále csendes, nyugodt környezetében.

Wellness ajánlatok, relaxációs szolgáltatások és gyógyászati kezelések, medence, gyermekmedence, fitnesz.

Stupka Szálloda (6 km)

Tökéletes kikapcsolódást nyújt, gyönyörű hegyi környezetben. Felszereltség: ellenáramoltatóval felszerelt tengervizű medence, szauna és cardio fitnesz központ.

Szentiváni fürdő (55 km)

Szentiván (Liptovský Ján) község az Alacsony-Tátrában, a Szentiváni-völgy (Jánska dolina) északi oldalán fekszik. Travertinmagaslatain termál- és ásványvízforrások tarkította terület található.

A település forrásai az ország legbővebb vizű ásványvízforrásainak számítanak (35 liter/mp). A községtől délre található nyári termálfürdő-komplexum, fedett uszoda, 50 méteres medence, két gyermekmedence és egy relaxációs medence a Rudolf-forrás vizét használja. A 26–29 °C hőmérsékletű, ásványos savanyúvíz a gáztartalmától függően erősen szénsavas és közepesen kénhidrogénes. A rendszeres belemerülés elősegíti a test természetes ellazulását, és javítja az alvás minőségét.

https://www.vodnesvety.sk/kupalisko-liptovsky-jan

Tatralandia (63 km)

A szálláslehetőséget is kínáló Tatralandia az egyetlen olyan akvapark, ahol a Surf Waves Tatralandia szolgáltatás jóvoltából a vad hullámokon való szörfözést is kipróbálhatja. A létesítmény a számos műemlékéről, jellegzetes népi kultúrájáról és folklórjáról híres Liptó régióban található. Liptót a legmagasabb szlovák hegyek, a Magas- és az Alacsony-Tátra, valamint a Nagy- és Kis-Fátra, illetve a Kócs-hegység övezi.

https://www.tatralandia.sk/

Holidaypark Kováčová (69 km)

Az újonnan épült modern létesítmény termálásványvizébe merülve átadhatja magát az ellazulás kellemes pillanatainak. A Holidaypark Kováčová egy nagy hagyományokkal rendelkező, folyamatosan sok vendéget fogadó fürdő helyén épült.

Története egészen 1969-ig nyúlik vissza. 2013-ban a komplexum egy részét átépítették, és ennek is köszönhető, hogy a Holidaypark immár egész évben látogatható. Ha esetleg még nem járt Kovácsfalván (Kováčová), a megközelítés miatt ne fájjon a feje. A község Zólyom (Zvolen) és Besztercebánya (Banská Bystrica) között, a Pozsonyt Besztercebányával összekötő gyorsforgalmi út mentén fekszik.

https://holidaypark.sk/

Besenyőfalui akvapark

Az 1987 méteres mélységből, fúrt termálkútból feltörő 60 °C-os gyógyvíz hasznosítása érdekében épült besenyőfalui (Bešeňová) akvapark területén 18 medence, 15 vízicsúszda, pezsgő élet és relaxációs központ található. Besenyőfalu a fürdési lehetőségen kívül egész évben különféle masszázsokat és wellness-szolgáltatásokat, valamint hangulatos éttermeket és bárokat is kínál, közvetlenül a medencék mellett.

https://www.besenova.com/

Stubnyafürdői Spa & Aquapark

A SPA & AQUAPARK komplexum Stubnyafürdő (Turčianske Teplice) gyönyörű fürdőparkjának peremén található. Maga a város a Turóci-katlanban, a Kis-és a Nagy-Fátra között, Szlovákia szívében fekszik, alig néhány kilométerre Európa földrajzi középpontjától. A környék számos lehetőséget kínál a túrázásra, kerékpározásra, nyáron úszásra, télen pedig síelésre.

https://aquapark.therme.sk/

AquaCity Poprad

Az AquaCity Poprad a szórakozás, a kikapcsolódás és a pihenés világát kínálja. Az akvaparkban 14 kül-, illetve beltéri, 28–38 °C-os termálvizes medence, vízicsúszdák, valamint 350-nél is több vízi szórakozási lehetőség várja. A vizet természetes, föld alatti forrásból vezetik a létesítménybe. A termálvizes medencék 1300 méteres mélységből származó vize több mint 20 olyan ásványi anyagot tartalmaz, amelyek jótékonyan hatnak az emberi szervezetre. A víz segít a mozgásszervi, légzőrendszeri, keringési és idegrendszeri problémákon, valamint kedvező kozmetikai hatásai is vannak.

https://aquacity.sk/

Booking ocenenie