Tevékenységek - Gasztronómia

Gápeľ panzió (100 m)

A panzió a szállás mellett étkeztetési szolgáltatásokat is kínál saját éttermében. Ezenfelül nappali bárral, társalgóval, konferenciateremmel és sítárolóval is rendelkezik.

Zázvor vendégház (450 m)

Az új építésű Zázvor vendégház a Trangoška nevű helyen, a Chopok-Dél központban, a P2 parkolóval szemben áll, ahonnan a Gyömbér-csúcsra (Ďumbier) vezető túraútvonal indul. Saját étterme különféle meleg ételeket, turistareggeliket, leveseket és hamburgereket kínál.

Hotel Srdiečko (1,7 km)

A hagyományos konyha és a modern séfek szemlélete kombinálva garantálja, hogy minden falatot ínyencélményben részesüljön.

Élvezze a finom házias ételeket és a modern világkonyha választékát a 100 fő befogadására alkalmas hegyi éttermünk kellemes környezetében. A svédasztalos választékkal teli reggelitányér és egy csésze forró kávé vagy tea mellé az ébredező Chopok látványa társul.

Koliba Stupka

A Tále üdülőközpontban működő Koliba Stupka faszénen grillezett, hamisítatlan szlovák stílusban készített specialitásokat kínál. Ha grillcsirkét, sült sertésbordát vagy más jellegzetes szlovák ételt enne, akkor ebben az 50 férőhelyes népies étteremben jó helyen jár. Válasszon az étel mellé egy palack finom szlovák bort, és felejtse el a mindennapi hajszát.

Tálska Bašta

A szakácsok a vendégek szeme előtt, faszénen, rézkürtő alatt készítik el az étterem különlegességeit. Nagyanyáink hagyományos, ugyanakkor exkluzív minőségű ételei tökéletes gasztronómiai élményt nyújtanak.

Kúria na Táloch

Ez a 130 férőhelyes, stílusos étterem a Chopok déli oldalának egyik legnívósabb vendéglátóhelye. Kínálatában a hagyományos szlovák konyha remekei mellett különféle modern ételkülönlegességek is szerepelnek.

Booking ocenenie